Cursus Website X5

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cursus Website X5
Website X5 is het perfecte programma om websites mee te maken. Het werkt verbluffend eenvoudig en in een korte tijd heb je al een mooie website online staan. Lees hier hoe je met de speciale videocursus alles uit de mogelijkheden van Website X5 kunt benutten. Het resultaat zal je verbazen.
Ooit was het maken van een website voorbehouden aan een IT specialist die zich meester had gemaakt van een of meerdere programmeertalen. Vandaag de dag zijn er slimme toepassingen die die het werk van de programmeur volledig over kunnen nemen. Een van de beste toepassingen is Website X5 van het bedrijf Incomedia. Zelfs als complete digibeet kun je met dit programma nog zelf een website maken. Maar voor de meer ervaren mensen bevat het programma alle opties die je maar kunt bedenken.
Met Website X5 heb je zelf de controle over je websites zonder dat je ook maar enige kennis van een programmeertaal nodig hebt. De naam X5 komt uit de opbouw fases van de website:
1) Project aanmaken en basis ontwerp kiezen uit 1500 mogelijkheden
2) Samenstellen van de opbouw van de diverse pagina's
3) Per pagina een eigen indeling van tekst, afbeeldingen of andere toepassingen
4) Eventueel toevoegen / instellen van elementen zoals formulieren, webshop, gebruikerstoegang etc
5) Het online plaatsen van je website

Met website X5 kun je een onbeperkt aantal websites aanmaken en beheren. Dit alles vanaf je eigen PC of Laptop. Pas als je tevreden bent met je ontwerp of wijziging, plaats je de website online. Je werkt volledig vanuit het X5 programma.

Ben je nu al overtuigd van de mogelijkheden en wil je zelf aan de slag met dit programma?
Lees dan toch even verder. We hebben namelijk wat tips voor je die erg bruikbaar voor je kunnen zijn.
Cursus Website X5 Pro

Speciaal voor Website X5 is er een video cursus beschikbaar. Deze geeft duidelijke uitleg in het Nederlands over de complete werking van het programma.
De opbouw van de videocursus bestaat uit een algemene basis uitleg over de werking van Website X5 en per spcifieke toepassingsmogelijkheid een aparte video.
Op dit moment zijn naast de basis cursus video's de volgende video modules beschikbaar:
 
         
 • menu & pagina
 • e-mail formulieren
 • Sjablonen
 • Gebruikerstoegang
 • Dynamische inhoud
 • E-commerce
 • Blog en sociale   netwerken
 • Functies voor   mobiele apparaten
 • Database gebruik
 • Betaalsysteem
 • Responsive   websites
 • Meertalige   websites
 • Responsive uitleg

Bij aankoop van de cursus ontvang je de download links naar de diverse bestanden. Je download deze naar je computer in en kunt ze direct bekijken. Je hebt voor het bekijken geen internet verbinding nodig.

De cursus is gemaakt voor de professionele versie van website X5(Professional). Werk je met de Evolution versie dan zal op onderdelen de cursus verder gaan dan de mogelijheden van jou programma. De cursus is nog steeds heel bruikbaar voor je.
Bij het maken van de cursus was versie 11 beschikbaar. Momenteel is versie 12 de meest recente versie. De video cursus heeft extra modules voor de nieuwe onderdelen uit versie 12.

Ook jij kan de mooiste websites en landingspagina's maken

Met behulp van de uitleg in de cursus video kun je snel aan de slag met Website X5. Je eerste resultaat kan al binnen een half uur online staan. Dit komt door de stap voor stap praktische begeleiding die je precies langs de onderdelen voert die op dat moment van belang zijn. De normale handleiding van website X5 geeft alleen een technische uitleg aan de hand van het gebruikersmenu. Ook het Website X5 forum geeft veel informatie, maar kost ook veel tijd om precies de juiste antwoorden te vinden.
Ben je al in het bezit van het programma Website X5? Dan kun je de cursus direct hieronder bestellen.

Wat zijn de kosten voor deze uitgebreide video cursus?

De Pro Cursus
Complete cursus waarmee je snel aan de slag kunt en tevens alle beschikbare modules ontvangt.
Eenmalig slechts € 54,- (bespaar vanwege de combi)
Extra:
Je hebt recht op drie jaar lang gratis alle nieuwe cursus video's voor website X5.
Tevens krijg je toegang tot de speciale club-leden afdeling van onderneemhetonline.nl over het gebruik van Website X5 en andere tips & handigehden voor het maken van websites. (waarde € 10,-)


Basiscursus
Alleen basiscursus. Je ontvangt twee video's. De ene is de super snelle start en de andere geeft meer uitgebreide uitleg over de basis.
Eenmalig slechts € 24,50.
Geen extra's*
* geen gratis toegang tot de speciale onderneemhetonline website clubCursus Modules X5 Compleet
De uitgebreide uitleg over de modules van Website X5 zitten in de Cursus X5 Compleet. Dit zijn de video's van alleen de modules(geen basis uitleg)
Eenmalig € 39,50
Extra:
Toegang tot de speciale club-leden afdeling van onderneemhetonline.nl over het gebruik van Website X5 en andere tips & handigeheden voor het maken van websites. (waarde € 10,-)
Drie jaar lang gratis updates op bestaande cursus module video's

            


Meer weten over online ondernemen?
Schrijf je gratis in op de nieuwsbrief van www.onderneemhetonline.nl


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu