Wanneer maakt u de beslissing om anders te gaan ondernemen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Iedere onderneming of ondernemer zit in een bepaalde groeifase.
Naar welke fase ga jij in 2015 groeien?
In 2015 zult u net als veel andere ondernemers, de overstap moeten maken naar de volgende fase van ondernemen. In deze, ook voor u nieuwe fase, zult u een andere manier van werken en denken moeten hanteren.
Eén mega verandering in online-ondernemen-inzicht is hier de oorzaak van.
Op welk gebied moet u uw werkzaamheden in 2015 dringend veranderen?


Tot nu toe lag de focus op BIG DATA bij veel ondernemingen. Vooral veel informatie verzamelen en inzetten in de klantbenadering. Wat blijkt? De informatie die vrijkomt is nauwelijks bruikbaar voor zzp en mkb ondernemers. De reden hiervoor is dat klanten en potentiele klanten zich voor deze groep ondernemers niet in statistieken laten vangen. Tijd dus voor verandering. Juist voor deze groep ondernemers is het hard nodig dat ze geld gaan verdienen. Zij voelen dagelijks de harde klappen die de grote online ondernemingen uitdelen.

Lees gerust verder als dit je aanspreekt, de oplossing volgt nu.Hoe verdient u meer geld?

Meer uren maken of harder werken? Waarschijnlijk niet. Wel door de inzet van manieren om efficiënter te werken. Online ondernemen is geen doel op zich, maar een middel om efficiënter te kunnen werken. Door vergaande automatisering kunt u het systeem van online ondernemen volledig automatisch laten verlopen. Terwijl u op de ene plek zelf aan het werk of onderweg bent, terwijl u rust, ontspant en zelfs slaapt. Vierentwintig uur per dag zeven dagen per week. Voorwaarde is wel dat het systeem geld voor u verdient.

We zien nu al dat steeds meer ondernemers gebruik gaan maken van slimme online systemen. Het zomaar (laten) inzetten van techniek heeft echter geen enkele zin. Om ervan te kunnen profiteren is er meer nodig. Voor wie deze groeistappen wil doorlopen, openen zich vele nieuwe mogelijkheden.

Wat is daar voor nodig?

In de eerste plaats natuurlijk de wil om te veranderen. Veel ondernemers werken nog steeds met de gedachte dat ze via uurtje factuurtje of door zelf producten te verkopen in een winkel, een behoorlijk inkomen kunnen verdienen. Ik ga u teleurstellen, dat werkt niet meer. U blijft dan altijd in de modus van uw beschikbare uren verkopen tegen een steeds lager tarief. Niet dat u goedkoper gaat werken, maar u moet meer uren leveren voor hetzelfde geld. De concurrentie is enorm. Beslis voor uzelf om daaruit te stappen. Overstappen naar de volgende fase van ondernemen. Die fase is het slim inzetten van systemen zodat u in dezelfde tijd meer dingen voor elkaar krijgt. U verdient dan op meerdere plekken tegelijk geld. Online ondernemen en verkopen is zo’n manier, tenminste als u die op de juiste manier inzet.

Ten tweede heeft u daar de kennis en vaardigheden voor nodig. In onze praktijk als coach voor ondernemers zien we het daar nogal eens aan ontbreken. Goede initiatieven stranden vaak omdat de kennis en vaardigheden ontbreken, op welk niveau dan ook. Uitbesteden en het door anderen te laten doen is vaak niet de beste keuze. Te vaak zien we dat een uitstekend idee of initiatief nooit geld oplevert. Sterker nog, regelmatig zien we dat een andere ondernemer er mee aan de haal gaat om er geld mee te verdienen. Laat u dat nooit overkomen.

Wij vinden dit jammer en willen u graag helpen. Onze overtuiging is dat iedereen die wil, met online ondernemen en verkopen, een goed belegde boterham kan verdienen. Daar hoort een bepaalde manier van denken en werken bij. Het is niet extreem moeilijk in kennis, maar vraagt de wil om anders te denken en te werken. Omdat dit “omdenken” niet in één keer gaat, hebben wij een faseplan ontwikkeld.Het fasenplan voor ondernemers

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat er patronen te herkennen zijn in de ontwikkeling van ondernemers. Ondernemers die bij ons kwamen voor hulp, hebben meestal één gemeenschappelijke deler: ze hebben het gevoel dat ze tegen een plafond aan zitten. Wat ze ook proberen, ze komen niet verder. Dat heeft niets te maken met de hoeveelheid geld die ze verdienen, hun vooropleiding of grootte van onderneming. Het blijkt het resultaat te zijn van het werken en denken op een bepaalde manier. Typisch is dat we daar redelijke overeenkomsten zagen tussen diverse ondernemers. We definiëren dit nu als de fases van ondernemen. Hieraan koppelen we aandachtpunten voor groei. Het maakt niet uit in welke fase uw definitie valt, er is altijd een oplossing om verder te komen.
Door deze fases te herkennen en te erkennen wordt het gemakkelijker voor u om te groeien binnen een fase. U weet wat waar u dan mee bezig bent, waar u naar toe groeit en wanneer u toe bent aan de volgende fase. U weet dan ook welke stap u moet maken om in de volgende fase terecht te komen en wat u daar anders moet doen. Stappen overslaan of mixen is niet mogelijk gebleken. U bepaalt zelf de snelheid waarmee u de stappen doorloopt. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw ondernemersfase en het bepalen van uw stappen voor groei.
Kijkt u in het schema en bepaal uw ondernemersfase. Bepaal waar uw groeikansen liggen en op welke manier u met onze expertise daar invulling aan kunt geven.


0
 
Fase 0
Kenmerk:
U werkt uurtje factuurtje voor uw klanten of u verkoopt producten  alleen in een fysieke winkel. U heeft mogelijk een website, maar die is eigenlijk alleen voor het adres en openingstijden.

Groei:
Verdiep u in de mogelijkheden van online ondernemen en leer hoe u, naast uw werkzaamheden, online ondernemen in kunt zetten om meer geld te  verdienen in dezelfde tijd.

Ons advies:
We hebben hier een speciale bundel e-boeken voor. Al honderden  ondernemers hebben via deze e-boek cursus hun onderneming een nieuwe  impuls kunnen gegeven en zijn doorgegroeid naar een hoger inkomen.
Het resultaat van het doorlopen van deze fase is dat u inzicht krijgt in de kracht van online ondernemen en hoe u dit in de praktijk aan zou kunnen pakken. Het vormt de basis voor fase 1.


1
 
Fase 1
Kenmerk:
U heeft een website en communiceert actief online met uw klanten via  e-mail en/of sociale media. U haalt daar relevante informatie uit en  gebruikt deze om gerichte informatie te sturen naar specifieke groepen  of individuele contacten.

Groei:
Ontdek de ware kracht van online ondernemen en verkopen. Kennismaken met de mogelijkheden die online ondernemen en verkopen  bieden voor zzp en mkb. Hierin wordt de basis gelegd voor een andere  manier van denken en werken. Ga van product gericht naar klantgericht denken. Kom tot besef dat er geen producten meer zijn, alleen nog maar diensten.

Ons Advies:
Volg webinars en  presentaties over online ondernemen en online verkopen. Ons webinar hierover is voor iedereen gratis te volgen.
Kijk  hier voor de eerstvolgende keer en meer informatie.

2
 
Fase 2
Kenmerk:
U laat het internet voor u werken en kunt met behulp van  geautomatiseerde online systemen 24×7 geld verdienen via het internet.

Groei:
Focus op segmentatie van uw contacten. Hoe kunt u de juiste aanbieding doen bij de interesse van ieder individuel contact. Richten op SEO, bezoekersaantallen, uitbreiding mailinglijsten en inzet en optimalisatie van sociale media.

Ons advies:
Volg Masterclass praktijk online ondernemen en verkopen voor zzp en mkb.
In de masterclass leert u de praktische toepassing van de technieken die gebruikt worden bij online ondernemen. Dit is een klassikale of online les. Hierna gaat u het geleerde, onder begeleiding van een praktijkexpert,  toepassen op uw eigen initiatief en in praktijk brengen. U kunt na deze masterclass zelfstandig initiatieven in de markt zetten.
De masterclass wordt maandelijks gegeven.
3
 
Fase 3
Kenmerk:
Uw gehele onderneming is een mengsel van on- en offline werken. In alle  processen maakt u de link met online systemen zodat u veel meer werk  kunt verzetten in dezelfde tijd. Een groot gedeelte van uw informatie  voorziening verloopt via het internet. Uw inkomsten zijn opgebouwd uit  diverse, uitgekiende verdienmodellen.

Groei:
Overzicht houden over het geheel van activiteiten. Meten van conversies en daarop inspelen. Via uw autoresponder systeem bepalen wie welke interesses heeft en die kennis laten maken met uw aanbod aan diensten.

Ons advies:
Heeft u de beslissing genomen om op een andere manier te gaan werken  en denken, dan komt deze cursus in beeld. Het kan ook zijn dat u al  online ondernemer bent, maar een doorstart wilt maken.
Tijdens de cursus worden de zes vaardigheden van online ondernemen  uitvoerig behandeld. Daarnaast krijgt u zes maanden lang coaching met uw eigen onderneming / initiatief. Hier brengt u het geleerde in praktijk. Deze uitgebreide cursus wordt slechts enkele keren per jaar gegeven  in een kleine groep. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om uw eigen online onderneming volledig te leiden. Het vormt ook de stap naar de volgende fase van ondernemen: het dupliceren van online initiatieven.


4
Fase 4
Kenmerk:
U beheerst het systeem van online ondernemen en verkopen volledig en zet dit op diverse gebieden in. Door de inzet van uw online netwerken vergroot u de omzet. U richt zich volledig op het dupliceren van initiatieven en het verdiepen en spreiden van inkomstenbronnen. In deze fase zijn uw verdiensten voornamelijk opgebouwd uit wederkerende geldstromen.

Groei:
Ontdekken van de diverse mogelijkheden buiten het eigen speelveld. Combinaties maken met andere markten en andere ondernemers. Opzetten van eigen affiliatesystemen.

Ons advies:
Persoonlijke coaching. Samen kijken en werken aan het verhogen van een al aanwezige omzet. Let wel: dit nog steeds in nagenoeg hetzelfde aantal uren dat u aan uw onderneming besteden. In het verleden hebben we coaching gegeven aan ondernemers die daarna hun omzet met een factor, drie, vier of zelfs vijf zagen groeien.
De persoonlijke coaching is maatwerk. In een eerste gesprek kijken we naar uw onderneming en bepalen we waar de mogelijkheden liggen. Daarna gaan we invulling geven aan het bijbrengen van ontbrekende kennis en vaardigheden. Met het gemaakte plan gaan we samen aan de slag om dit voor uw onderneming in te zetten en te laten werken.
Neem hiervoor contact met ons op via telefoon: +31(0)610020663 (Dhr. Jos van Spelde) of via e-mail: info@onderneemhetonline.nl  

Ondernemers groei successen.

Bijna dagelijks ontvangen we e-mail berichten of telefoontjes over hoeveel ondernemers hebben aan onze hulp bij het groeien. Die komen meestal van de duizenden lezers van onze nieuwsbrieven. Dat doet ons goed en is ook een van onze graadmeters voor ons eigen succes.
 
Ondanks onze drukke werkzaamheden proberen we toch altijd zo dicht mogelijk bij de belevingswereld te blijven van onze lezers en cursisten. Het liefst werken we dan ook samen met u in een persoonlijk contact. Velen hebben de weg al meerdere malen gevonden naar onze eigen coaching en trainingsfaciliteit in Best (bij Eindhoven). In gesprekken is ook altijd uw verhaal en uw idee het uitgangspunt. Van daaruit gaan we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen en hoe we u verder gaan helpen. Door deze manier van werken bereiken we vaak veel meer dan dat van te voren verwacht werd. We voeren het werk echter niet voor u uit, maar leren u hoe u het zelf kunt doen. Natuurlijk kunt u rekenen op onze ondersteuning tijdens uw groeiproces, maar doen dit alleen als de wil er ook echt is. Alleen dan kunt u de resultaten halen die u nastreeft.
 
Eerlijkheid gebied wel te zeggen dat ook onze tijd niet onuitputtelijk is. We verwachten dan ook inzet en doorzettingsvermogen van u. Bepaal dus eerst voor uzelf of u de stap naar verandering wilt en kijk wat daar voor nodig is. Kuntju niet aan deze voorwaarden voldoen dan is het mogelijk nog niet de juiste tijd voor u. Onze boeken, cursussen en coaching zijn dan ook niet voor iedereen. 
Is het tijd  voor je volgende stap in groei, dan willen wij graag onze kennis, tijd en expertise met u delen.
 
Vandaag is de dag om het anders te gaan doen

Ga ook deel uitmaken van een kleine groep online ondernemers die enorm succesvol zijn. Zij zijn ooit met de basis begonnen en uitgegroeid tot zelfstandig werkende ondernemers die keer op keer weer de juiste producten en diensten in de markt weten te zetten. Zij pakken de kansen die op hun weg komen met beide handen aan en gaan er intensief mee aan de slag. Groeien doet u niet voor anderen, maar voor uzelf. U ontwikkeld, de rest blijft achter. Maak vandaag nog de beslissing om te gaan groeien.

Hoe pakt u dat aan?
E-boekenbundel Cursus Online Ondernemen
 • Hoe meer bezoekers te krijgen
 • Op Google te adverteren zonder dat het een vermogen kost
 • Meer bezoekers te interesseren voor het product of de dienst
 • Hoe efficiënter als affiliate te werken
 • Hoe meer te verdienen, door minder te werken


DE BASIS VOOR IEDERE ONLINE ONDERNEMER
SPECIALE BUNDEL AANBIEDING
MASTERCLASS PRAKTIJK ONLINE ONDERNEMEN


Krijg met de Masterclass antwoord op de volgende vragen:
 • Waar zit de werkelijke winst?
 • Hoe bouw ik een blijvend inkomen?
 • Hoe krijg ik nog meer mensen zo ver dat ze inschrijven op mijn publicaties?
 • Hoe krijg ik een groter klanten bereik?
 • Waarom gerichte en onderscheidende doelgroepen?
 • Hoe kan ik 24 x 7 online verkopen en service verlenen?
 • Hoe te besparen op kosten voor reclame en marketing?
 • Hoe kan ik direct aansluiting bij de huidige stand van zaken voor online marketing krijgen?
 • Waarmee genereer ik extra inkomstenbronnen?
 • Hoe kan ik spreiding van inkomstenbronnen te krijgen?
 • Hoe krijg ik meer controle over kosten, inzet en arbeid bij online ondernemen?

CURSUS ONLINE ONDERNEMEN 2015
De complete opleiding tot professioneel online ondernemer. Inclusief 6 maanden persoonlijke begeleiding door ervaren top ondernemers.

De opleiding bestaat uit de volgende modules:
1 ondernemen en geld verdienen
2 online ondernemen en websites
3 Web-shops en social media
4 Klant dienstbaarheid en segmentatie
5 E-mail marketing
6 Affiliate marketing

Opleiding met 2 volle dagen theorie en praktijk.
Zelfstudie onder begeleiding van ervaren top ondernemers via online academy.
Inclusief praktijkcases, uitwerking eigen initiatieven en persoonlijk advies.

GRATIS
De 5 belangrijkste online marketing inzichten voor 2015

Er zijn grote veranderingen op komst in 2015 met betrekking tot online ondernemen.
 • Hoe speelt u hier op in? 
 • Kunt u hier uw voordeel mee doen en als ondernemer verder groeien?
 • Neemt u een voorsprong met deze kennis? 

Vul hieronder uw naam en e-mail adres in en ontvang het overzicht van de 5 belangrijkste veranderingen voor online ondernemen in 2015 geheel gratis. 
Bonus: In de informatie is ook een handig overzicht van de ondernemers groeifases opgenomen.
AANVRAAGFORMULIER VOOR DIT GRATIS RAPPORT
* Deze velden zijn zeker nodig om in te voeren.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu