succesvol online verkopen - data gedreven marketing naar succesvol online verkopen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

GRATIS PRESENTATIE
online verkopen met
succes
voor zzp en mkb
Hoe kun je als zzp of mkb profiteren van de online verdienmogelijkheden die online ondernemen biedt?
Met deze vraag worstelen vele ondernemers. Grote ondernemingen lijken bijna alles te beheersen en als kleinere speler kun je alleen maar reageren.
Toch zijn er ondernemers die via online ondernemen goed geld verdienen. Wat is hun geheim, waar zitten de werkelijke verdiensten?
Tijdens de presentatie "nooit meer een nee horen bij verkoop, de kracht van data gedreven marketing" zie je hoe ook jij de mogelijkheden van online verkopen ten volle kunt benutten, ongeacht de grote van je onderneming.
De presentatie is volledig GRATIS. We geven deze in de vorm van een online live webinar en een live presentatie in onze presentatieruimte in Best. Aan jou de keuze. Vul hieronder je voorkeur in.
Tijdens de presentatie ontvang je een kortingsaanbod van € 175,- op onze cursus "Masterclass online ondernemen". Dit aanbod is eenmalig en alleen als je de presentatie gevolgd hebt.  


afbeelding Tom Lassing en Jos van Spelde
Aanmelden voor gratis live webinar
online
7 juli 20:00 uur

Bij data gedreven marketing wordt gebruik gemaakt van de kennis over de individuele klant of potentiele klant om de verkoop te bevorderen. De kennis wordt verzamelt door selecties die een websitebezoeker zelf aangeeft. Hierdoor spelen privacy vraagstukken of verborgen technieken geen rol. Dit maakt de toepassing veel eenvoudiger, minder kostbaar en in het totaal onafhankelijk van de grootte van het bezoekersaantal. Dit zijn de ideale ingredienten voor zzp en mkb omdat die vaak niet over hele grote budgetten beschikken voor IT en zeker geen zeeën van tijd om zich met techniek bezig te houden.
Data gederven marketing vindt voornamelijk online plaats. Omdat de systemen vergaand geautomatiseerd zijn, kunnen deze 24 uur per dag 7 dagen per week actief aan het werk zijn.
De grootste kracht van de data gedreven systemen zit in het verzamelen van (potentiele) klant informatie, het zelf kunnen beheren van deze informatie en de enorme besparingsmogenlijkheid op het gebied van (online) adverteren.
In de presentatie "online ondernemen met succes" krijg je uitleg over hoe je door middel van data gedreven marketing geld kunt verdienen zonder dat je eerst enorme bezoekersaantallen moet genereren of veel moet investeren in advertenties.

Start direct met de praktijk van online ondernemen
Gepubliceerd door Jos van Spelde - 31/5/2015 09:33:00
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu